Systemet til Venus Freeze bygger på radiofrekvens (RF) og utviklet for å stramme opp hud både på ansikt og kropp. Kåret vinner i American Health & Beauty Choice Awards.

Venus Freeze er en ikke- kirurgisk figurforming. Den er perfekt for kunder som ønsker å stramme opp huden etter f. eks vekttap eller graviditet.

Den er også svært effektiv på cellulitter på lår og rumpe, figurforming og redusering av linjer og rynker.

Hvordan fungerer behandlingen?

Venus Freeze™ fungerer ved å bruke en kombinasjon av multipolare radiofrekvens og pulserende elektromagnetiske felt. De to teknologiene fungerer sammen for å trygt og komfortabelt varme opp vevet under hudoverflaten, noe som stimulerer kroppen til å produsere mer kollagen og elastinfibre. Denne prosessen resulterer i fastere, jevnere hud med gode resultater.

Magnet impulsen, fungerer som en pulserende sugekopp og setter i gang blodsirkulasjonen i vevet. I det temperaturen stiger til en gitt temperatur får vi en nedbrytning i fettlageret (lipolyse) i vevet.

Det er derfor flere ting som spiller sammen for å få til denne oppstrammingen. En ting er sikkert, og det er at det funker. Behandlinger øker syreopptaket og blodsirkulasjonen i huden. Venus gir deg som kunde en sikker, behagelig og smertefri behandling av ansikt, kropp og hals.

Uten bedøvelse
Aldersgrense: 20 år

Vanlige spørsmål om Venus Freeze.

1.  Hvor mange ganger må jeg ta det?

 Venus Freeze anbefales som en kur.

Normalt trenger du fra seks til ti behandlinger på kropp.
Gjerne da en behandling i uken for optimal effekt.

Vedlikeholdsbehandling er anbefalt hver 3-4 måned for å holde på de gode resultatene.

Venus Freeze kan også brukes i ansiktet, her vil det være normalt med fire til seks behandlinger.

2. Hva er nedtid?

Det er ingen nedetid, så du kan ta behandlingen i lunsjtiden om du jobber i nærheten.