GREEN PEEL® THE POWER OF NATURE

Green Peel® er medisinsk utviklet peeling, utviklet på 100 % naturlige virkestoffer, uten kjemiske virkestoffer som irriterer huden. En real treningsøkt som optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst til økt stryke, sunnhet og spenst.

Green Peel behandlinger

Velg din styrke!

EN TRYGG MEDISINSK UTARBEIDET PEELING MED SYNLIG RESULTAT PÅ MINIMUM AV TID

Med de 3 Green Peel® behandlingene bestemmes styrken utfra hudens behov og det tilbys en felles løsning individuelt tilpasset til alle aldre og hudtilstander.

1. GREEN PEEL® FRESH UP
Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud. Unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.

2. GREEN PEEL® ENERGY
En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.

3. GREEN PEEL® CLASSIC
Fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Brukt i nesten 60 år i over 70 land. Det er mange med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL® Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek har bevist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår.

Passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud. På kropp: akne, arr, strekkmerker og celulitter.

Vanlige spørsmål om Green Peel®

1. Hvordan virker Green Peel®?

Gjennom økt sirkulasjon og O2-tilgang økes metabolismen i cellene. Cellefornyelsen i overhuden økes og produksjon av bindevev blir styrket. Hudens fuktighetsinnhold balanseres, huden regenereres, vitaliseres, og fremstår sterkere og sunnere med økt spenst. Urtenes peelende effekt på hudoverflaten øker sirkulasjonen i huden. Dette er helt avgjørende for at urter med svært aktive stoffer kan slippe til og stimulerer hudens dypere lag. Den kraftige stimuleringen av metabolismen sammen med urtenes rensende effekt gir huden en perfekt detox. Cellenes evne til nydannelse, opptak av næring og fjerning av avfallstoffer økes ved Green Peel®.

2. Etter behandling med Green Peel® – hvilke resultater kan jeg forvente?

Green Peel® er kraftig vevsoppstrammende, og bekjemper både tidlig aldring, tap av spenst og dype rynker/linjer. Behandlingen gir også synlig forbedring på uren hud, kviser, arr, store porer, ujevn hudtone, pigmenter avhengig av årsak, i tillegg til solskadet, grå eller gusten hud. Green Peel® er også ideell til behandling av sensitiv hud, da den styrker hudens barriere.

Gløden og den karakteristiske gnisten i huden holder i flere dager etter din Green Peel®, noe som er et bevis på at huden blir optimalt stimulert fra innsiden og ut. Urtene er sterkt antibakterielle, antiinflammatoriske og næringsgivende, noe som er helt avgjørende for de gode resultatene.

3. Er behandlingen trygg?

I motsetning til kjemisk peeling har urtene samme ph-nivå som huden. Aldring av huden forebygges dermed uten at hudbarrieren belastes. Til tross for den dyptvirkende peelingen lager Green Peel® heller ingen skader i huden. Green Peel® er en trygg behandling som stimulerer optimalt med minimalt stress.

Til tross for at peelingen består av kun 100% naturlige ingredienser er den likevel høyeffektiv. For tilvenne huden disse kraftige ingredienser anbefaler vi alltid å starte med Green Peel Fresh-Up innen du beveger deg oppover i styrke.

4. Hvem passer Green Peel® for?

Green Peel® tilpasses dine individuelle behov og passer for alle aldersgrupper – fra de helt unge med hudproblemer til de aller eldste.

Med Green Peel® oppnås utrolige resultater uten å begrense hverdagslivet til travle kvinner og menn, da selv den dypeste Green Peel® ikke medfører at du må være borte fra jobb. Hudens egne prosesser stimuleres, som resulterer i at huden rydder opp i ubalanse, aldring utsettes og hudbarrieren styrkes. Huden blir minimalt stresset og du oppnår unike resultater uten å stresse huden med rødhet og flassing over tid.

5. Trenger jeg  hjemmeprodukter?

Generell det er ingen krav til å kjøpe produkter etter behandlinger, men du få en anbefaling om optimal hjemmepleie for din hud, slik at du forbedre behandlingsresultater. En untatt fra denne er Green Peel Classic, hvor du bur kjøpe en startkit som du nød til å bruke mellom behandlingene, slik at du gå gjennom kuren trygg og få den optimal resultat. Start kit er ikke inkludert i behandlingspris. Pris for startkit er 710 kr. 

Andre behandlinger med Dr. Shrammek

Hydrasplash

Dr.Schammek`s fuktighetsboost for dehydrert og tørr hud.
En grundig rens i forkant. Huden «åpnes» innenfra før peeling og utrensning av tilstoppede porer. Hydra Maximum fra Dr.Schrammek balanserer fuktighetsbalansen, samt forebygger tørrhetslinjer og aldringstegn. En helårs behandling for alle, ideell aftersun behandling.
60min

Deep pore

Regulating fra Dr.Schrammek har antibakterielle og talgregulerende egenskaper, for en hud med tilstopninger og store porer. Behandlingen inkluderer dyprens av porene og sørger for en ren, matt hud med mindre urenheter i ettertid.

Essential glow

Fra Dr.Schrammek gir ny energi og vitalitet, samt sørger for påfyll av viktige næringsstoffer og antioksidanter til huden.
Behandlingen inkluderer ansiktsmassasje for ytterligere stimulering og oppbygging.

Priser:

Green Peel Express

900 kr

Green Peel Fresh- UP

1300 kr

Green Peel Energy

1500 kr

Green Classic

Ink. en minner behandling etter 1 uke

2 700 kr

Ansiktsbehandling (Essential glow) 60 min 

1100 kr

Hydrasplash mini 30 min

890 kr

Hydrasplash 60 min

1250  kr

Deep pore 60 min

1250 kr

Deep pore 75 min

ink. green peel express

1500 kr

Tillegg hydrerende serum + LEDlys

for 20 min

500 kr